Met een Joomla! of WordPress CMS

Veel websites, waarbij de inhoud centraal staat, gebruiken een CMS (Content Management Systeem) zoals Joomla of WordPress. Met een CMS heeft u zelf volledige controle over de inhoud van uw website.

 

Website beheer

Zowel Joomla, Wordpress als Magento geven uitgebreide mogelijkheden om als bedrijf of particulier zelf een website bij te houden. Omdat het door tijdgebrek of kennis wellicht niet altijd lukt om het beheer van een website zelf te doen kunt u dit aan ons uitbesteden. We voeren het graag voor u uit, zowel gedeeltelijk als geheel. Webfruit Development zorgt voor het technisch beheer tot en met het plaatsen van (SEO vriendelijke) tekst en de foto's op uw site.

Content beheer

Wanneer u voor beheer van de content op uw site kiest, levert u de tekst of foto's daarvoor aan en zorgen wij dat het op de juiste plaats en in het goede formaat op uw website komt. Oude content wordt in archief opgenomen of verwijderd. Aan Webfruit Development kunt u ook een uitgebreider contentbeheer uit handen geven. Fotoalbums, alle vormen van e-mail marketing, bijhouden van uw gastenboek en orderverwerking. Naast de benodigde tekst levert u ook alle andere benodigde zaken als beeldmateriaal aan waarna wij deze voor u opnemen.

Technisch beheer

Bij technisch beheer kunt u denken aan een back-up van uw website en mailverkeer, aan technische updates voor beveiliging of het CMS en updates van de componenten die u gebruikt. Afhankelijk van de hoeveelheid bezoekers en de inhoud van de site kan in samenwerking met u een op maat gemaakt pakket of SLA (Service Level Agreement) voor het technisch beheer worden afgesproken.

Update zo vaak u wilt

U kunt uw website zelf of door Webfruit Development zowel structureel als incidenteel laten beheren. Eénmaal per week, per maand of per kwartaal wordt de inhoud van uw website bijgewerkt. Voor de prijsopbouw bij structureel beheer geldt een vast tarief per tijdsperiode en afhankelijk van de gemiddelde hoeveelheid te wijzigen content. Incidenteel beheer houdt in dat er voor aanpassing van content geen vast moment is. Deze zal steeds per verzoek tot aanpassing worden berekend en via offerte worden overeengekomen.